Lečenje:
 
Biljni Preparati:
Pridruži se...

Prevod:


Prevod na Makedonski Jezik  Prevod na Slovenski Jezik  Prevod na Ruski Jezik

Prevod na Engleski Jezik   Prevod na Francuski Jezik  Prevod na Nemacki Jezik

   

Najprodavaniji Proizvodi:


CORDIPHYT se koristi za pročišćavanje krvnih sudova od plakova

Statistika Sajta:


Zdrav čovek ima na hiljade želja... bolestan samo jednu jedinu da mu se vrati ZDRAVLJE ... Priroda je najbolji doktor jer čovek je deo prirode stvoren u njoj kao u majci a majka ko svaka majka voli svoju decu...


Lečenje Prostate Lekovitim Biljem - Biljnim Preparatima

"BILJE TOŠIĆ"


Lečenje prostate na prirodan način, biljnim preparatima, je svakako dobra alternativa hiruškim zahvatima. Priroda ima lek za sve tako i za prostatu, izlečite ovu nimalo bezazlenu bolest i nastavite da živite sa osmehom na licu.

TERAPIJA ZA LEČENJE PROSTATITISA, DISPLAZIJA odnosno BENIGNIH HIPERTROFIJA PROSTATE.


Lečenje prostate u konzevativnim uslovima je vrlo teško jer se svodi gotovo isključivo samo na invazivne metode operacijom. Lečenje prostate fitoterapijom u ovom slučaju našim preparatima nije invazivno, blago je i daje ogroman terapeutski učinak. Primenom Prostatol + Panacea terapije dolazi do poboljšanja i izlečenja to jest uvećanje prostate i prateći simptomi nestaju.

PANACEA

Preparat 016

PANACEA je univerzalni biljni melem (Ungventum- dijetetski suplement) od 21-e najlekovitije biljke .Širina delovanja je vanredno velika jer ima izvrsna analgetska, regenerišuća i protivuplana svojstva u delovanju.Ph Factor melema je jednak ljudskoj Ćeliji 5.5 te je kao hipoalargijska uputna u lečenju niza bolesti kako kod odraslih tako I kod dece. Cena melema od 50 ml. je samo 1000 dinara sa Expressom je 1300 dinara.


Lečenje prostate lekovitim biljnim preparatima iz naše palete traje od 2 do 6 meseci u zavisnosti od stepena hroniciteta to jest veličine patoloških izmena u strukturi samog žlezdanog tkiva. Naši biljni preparati Prostatol kapi i melem Panacea dovode do smanjenja otoka, poboljšavanja mlaza urina kod mokrenja i smanjivanja do prestanka broja noćnih izlazaka i potreba za čestim neobilnim mokrenjem.

U slučajevima postojanja komlikovane dugogodišnje uro-genitalne infekcije u okviru lečenja prostate uključujemo i Uronefrol kapi u trajanju od 21 – 28 dana.

Lecenje Proostate Lekovitim Biljem

Uvećana prostata pod velikom upalom gde dolazi do prekida protoka urina kroz mokraćnu cev. Tako izgleda prostata pre terapije Prostatol + Panacea.

Lecenje Prostate Biljnim Preparatima

Normalna prostata (posle terapije Prostatol + Panacea) gde posle 4 do 6 meseci se gubi upala u uvećanje te je omogućen normalan protok urina kroz mokraćnu cev.

Lečenje prostate - “URONEFROL” biljne kapi koriste se u lečenju bakterijskog prostatitisa kao prateća terapijska jedinica “PROSTATOL TERAPIJI”. Kombinacija lekovitog bilja u biljnim kapima “URONEFROL” predstavlja jedan od najjačih prirodnih biljnih antibiotika. Kao takav “URONEFROL” nestvara rezistenciju kod tretiranih bakterija i može se koristiti više puta do potpunog izlečenja. Bakterijski prostatitis koji se najčešće javlja kod mlađih osoba je jedan od glavnih uzroka sterilnosti kod muškarca. Bakterije u prostati svojim toksinima koji se izlučuju sa semenom tečnošću menjaju njenu Ph vrednost i samim tim uništavaju zdrave pokretne spermatozoide.

PROSTATOL

Preparat 005

PROSTATOL su biljne kapi (dijetetski suplement) za smanjivanje volumena PROSTATE kod akutnog i hroničnog prostatitisa. Kapi se piju ukupno 2 meseca startni paket je 2 x 100 ml. pritome se iznad regije prostate maže ungventum Panacea. Cena cele tarapije je 2 x 100 ml. prostatol + melem Panacea + Express troškovi 4300 dinara.
Stepen izlečenja prostatitisa je preko 97%.

Preporučena dužina terapije od 20 do 40 dana.
BILJE TOŠIĆ
Naselje Dimitrije Tucović br.3
35000 JAGODINA
PIB :102136739
Matični broj: 61732772

Informacije na Telefone:

Srbija 035/8-222-684, 064/20-46-007
BiH +387 (0)66/988-960
Crna Gora +382 (0) 68 326-874

Naša e-mail adresa je: fitoterapeut@gmail.com